گلریزی:مرکز آموزش کشت گلخانه ای GOLrizi

آووکادو
نویسنده : مهرداد امیدسالاری - ساعت ۱:٢٤ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٥/٩/٢٩
 

آوکادو برخلاف سایر میوه ها دارای شیرینی شدید نمی باشد و دارای بافتی خامه ای و محتوی کمی چربی است. این چربی از نوع اشباع نشده تک اتمی است که برای سلامتی قلب مفید می باشد. آنها همچنین سرشار از پتاسیم ، فیبر، فولیک اسید، ویتامین E و سایر مواد معدنی و فتوشیمیایی هستند که برای سلامتی شما موثرهستند. 

درختان آوکادو متعلق به نواحی استوایی و نیمه استوایی می باشند که با تعدادی استثنا ، در مناطقی که نسبتاً فاقد سرما هستند سازگار می شوند. مکزیک بزرگترین تولید کننده آوکادو درجهان محسوب می شود. تولید تجاری این میوه در آمریکا که دومین تولید کننده عمده این میوه می باشد تقریباً به فلوریدا و کالیفرنیا محدود می شود. همچنین مقادر بسیاری کمی از این میوه در تگزاس و هاوایی تولید می شود. فصول متناوب رویش گونه های مختلف این میوه در فلوریدا و کالیفرنیا باعث شده تا تقریباً در تمام سال این میوه را داشته باشیم و قیمت آن در ماههای تابستان به پایین ترین حد خود می رسد.

نگارگان

نبشتگان