گلریزی:مرکز آموزش کشت گلخانه ای GOLrizi

گزینش و نگهداری
نویسنده : مهرداد امیدسالاری - ساعت ۱٠:٠۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٥/٩/۳٠
 

زمانیکه آوکادو خیلی سفت است برای رسیدن به چند روز زمان نیاز دارد اما آوکادویی که با کمی فشارفرو رود ، پخته است. اگر فشردن این میوه گودالهای بزرگی در سطح آن ایجاد نماید نشاندهنده پخته بودن بیش از حد میوه است که در این صورت برای پورا مناسب می باشد.

آوکادوی سفت و نپخته باید دردمای اتاق نگهداری شود و معمولاٌ براس رسیدن به سه تا شش روز زمان نیاز است. آوکادو را به همراه یک عدد سیب ، موز ، گوجه فرنگی یا گلابی داخل پاکت کاغذی بگذارید این میوه ها تولید گاز اتیلن می کنند که فرآیند رسده شدن آوکادو را تسریع می کند.هرگز آوکادو را داخل یخچال نگذارید زیرا با این کار هرگز رسیده نمی شوند. آوکادوی رسیده باید حداکثر مدت یک هفته در یخچال نگهداری شود. آوکادوی خوب درشت است و مقدار زیادی رطوبت دارد است. اگر پوست آن شکسته نشوند خود میوه آسیب نخواهد دید.آوکادوی Hass وقتی می رسد به رنگ سبز تیره یا سیاه تبدیل می شود اما انواع دیگر آوکادو از قبیل Fuerte, Zutano و Reed حتی زمان رسیدن کامل رنگ سیز آنها تغییر نخواهد کرد.

نگارگان

نبشتگان