گلریزی:مرکز آموزش کشت گلخانه ای GOLrizi

منگنز
نویسنده : مهرداد امیدسالاری - ساعت ٩:۱٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٥/٤/۱٢
 

ميزان مطلوب منگنز در ميوه جات حدود 100 تا 20 mg/l در (ppm) ماده خشک است.

علائم کمبود: در برگهاي جوان به شکل يک کلروز داخلي و مياني نمايان مي شود.

علائم زيادي: به صورت نقاط قهوه اي در بعضي از برگهاي پير و يا لکه هاي سياه رنگ روي شاخه و ميوه ظاهر مي شود.اين علائم در کمبود آهن نيز مشاهده مي شوند که براي اطمينان يک تجزيه گياهي لازم است.

غلظت منگنز در حدود 5/0 تا 1 mg/l در (ppm) در گياه وجود دارد و براي تهيه آن از سولفات منگنز استفاده مي شود.